12 januari: Sophie’s in De Nieuwe Jutter

Het kampvuur brandde nog lustig en had een gezellig rookgordijn over het Domplein gelegd. Een mevrouw zette haar fiets keurig op de standaard, sloot hem af, haalde haar boodschapjes uit de fietstas en stapte verwachtingsvol naar het kampvuur om te horen wat daar te luisteren viel.

Het waren de laatste klanken van Kärlekens tid die met de westenwind wegwoeien in de duisternis. Men zegt dat ze voor het laatst zijn waargenomen ergens halverwege Krasnojarsk en Jakoetsk, in Oost-Siberië.

Kärlekens tid was de toegift en daarmee sloot Sophie’s Voice zijn optreden op het Domplein af. Dat was erg jammer voor de mevrouw met de fiets en de boodschapjes.

Maar: ze kan in de herkansing. Want aanstaande vrijdag presenteert Sophie’s Voice bijna hetzelfde programma in De Nieuwe Jutter. Dat is een bruisend buurtcentrum waar iedereen uit Rivierenwijk, Dichtersbuurt en omgeving zich welkom voelt. Je kunt er naar hartelust dansen, biljarten, sjoelen, bingo spelen en nog honderd dingen meer. Kijk maar op de website. Én je kunt er naar Sophie’s Voice luisteren dus.

  • Waar? De Nieuwe Jutter, Amerhof 66, Utrecht
  • Wanneer? Vrijdag 12 januari om 20.00 uur
  • Entree: gratis

Optreden tijdens ‘Rouwen en Vieren in de kas’ op 14 december 2023 (foto: website stichting TrösT)