14 december – Sophie’s op het Domplein

Rondom de feestdagen kan het gemis van een dierbare extra confronterend zijn. Daarom staat er van 14 tot en met 28 december een verlichte kas op het Utrechtse Domplein.

Het is een plek van troost en verbinding waar iedereen welkom is om stil te staan bij een verloren dierbare. Je kunt daar in alle rust een kaarsje branden, woorden delen in het gastenboek, een lint beschrijven, of een luisterend oor vinden bij de aanwezige vrijwilligers.

Tijdens de officiële opening kun je ook luisteren naar een optreden van Sophie’s Voice. Want ons koor heeft voor deze gelegenheid een speciaal programma samengesteld met stemmige liederen. Met Ay Linda Amiga, Vasija de barro, Kärlekens tid en andere liederen willen we laten horen dat er achter verlies en verdriet ook schoonheid verscholen kan gaan.

De opening van de kas vindt plaats op donderdag 14 december om 17.00 uur. Om 17.30 uur begint het optreden van Sophie’s Voice. Voor meer informatie over het initiatief Rouwen en Vieren: kijk hier.