21 mei 2022 – Sophie’s in Abcoude

Op 21 mei vindt het korenfestival BeKOORlijk Abcoude plaats in de Dorpskerk in… Abcoude! BeKOORlijk Abcoude bestaat al sinds 2008 en is een initiatief van het Creatoonkoor. Sindsdien is dit tweejaarlijkse zangfestijn uitgegroeid tot een succesvol evenement, dat vele koren en bezoekers trekt.

Dit jaar kunt u optredens verwachten van:

Café Chantant (De Muze van Abcoude), Nostra, Valsch en Gemeen, Gran Frutta, het ROM koor, het Cosmas en Damianuskoor, De Smarties, Lust for Life, Hiddau, het Creatoonkoor, Filomilam, het Huisvrouwenkoor Dekselse Meiden, het Hongaars Koor Amsterdam, De Hollandse Noot, Sophie’s Voice, Breukels Glorie, Koorkuma, het Gaasperdams Gemengd Koor en het Abcouder Verrassingskoor.

Het is het eerste optreden van Sophie’s Voice onder leiding van Sadhu Bolland. Op het programma staan een paar nieuw ingestudeerde liederen uit meer en minder verre landen. Én werk uit onze voorstelling over oorlog en vrede uit 2018, When will we ever learn?. ‘Nooit’, lijkt een paar jaar later het juiste antwoord. Maar we zitten niet bij de pakken neer! Het optreden van Sophies Voice begint om 14:50 uur.

De toegang is gratis, maar ter dekking van alle onkosten wordt een vrijwillige bijdrage zeer op prijs gesteld! In de kerk is drank te koop. Programmaboekjes liggen ter inzage, evenals de plattegrond van Abcoude met daarop de Atelierroute die in hetzelfde weekend plaatsvindt. De laatste informatie kunt u vinden op Facebook (Bekoorlijk Abcoude) en op deze website: www.creatoonkoor.blogspot.com