Meezingen?

Nieuwsgierig naar Sophie’s Voice? Dan ben je van harte welkom om een keer te komen kijken, luisteren of mee te zingen! We repeteren op donderdag van 20.00 tot 22.15 uur in buurthuis De Nieuwe Jutter, Amerhof 66 in Utrecht (Rivierenwijk).

Aspirant-leden beginnen na de eerste kennismaking met een proefperiode van zes weken. Binnen deze proefperiode maak je met de dirigent een afspraak voor een stemtest. Na zes weken geeft het bestuur aan of je kunt blijven en beslis jij of je wil blijven.

Oefenen

Om samen vooruitgang te maken is het goed als je thuis oefent. Muziek die zich hiervoor leent leren we uit het hoofd, andere stukken zingen we van blad. Elk jaar hebben we een koorweekend. We werken dan wat langer aan het repertoire en onze zangkwaliteit..

Van de leden wordt verwacht dat ze in principe bij alle repetities, het koorweekend en optredens aanwezig zijn.

Vereniging

Sophie’s Voice is een vereniging en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. We krijgen subsidie van de Gemeente Utrecht. Er is een bestuur en er zijn enkele commissies die een aantal dingen regelen, zoals de project- en optreedcommissie. Een actieve en enthousiaste bijdrage aan de vereniging wordt zeer op prijs gesteld. Bij diverse activiteiten zoals optredens wordt op de hulp van alle leden gerekend.

Meer informatie of aanmelden?

Bel of mail naar Carina Wagenaar:

  • Telefoon: 06-16728034
  • E-mail: carinawagenaar@telfort.nl