Winterse Taferelen in De Bilt

Aanstaande zondag 18 december is er bij Kunst&Licht&Glas (Dorpsstraat 59) livemuziek vanaf 10 uur ’s ochtends. Om 3 uur begint het optreden van ons wereldmuziekkoor Sophie’s Voice en een uurtje later nog eens.

Voor Winterse Taferelen hebben we een bijzonder programma samengesteld. Naast welbekende kerstliedjes (meezingen mag!) studeerden we speciaal voor deze gelegenheid nieuw repertoire in, zoals de romantische ‘Winter Song’ van Sara Bareilles en Ingrid Michaelson en de Finse traditional ‘Joulupuu’ die ook zonder schaatstemperaturen visioenen van bevroren meren en uitgestrekte naaldwouden oproept.

Aangevuld met sfeervolle liederen uit onder meer Zuid-Afrika en Japan die geen eindejaarsklassiekers zijn maar dankzij hun warmte naadloos hun plek vinden in het programma beloven het twee fijne voorstellingen te worden.